TERMO HAOUS CONSTRUCT va sta la dispozitie cu o gama larga de usi garaj sectionale.
Comoditatea si siguranta in utilizare
, eleganta designului, incorporarea celor mai noi tehnologii in conformitate cu normele europene referitoare la siguranta in exploatare precum si disponibilitatea unei game largi de echipari optionale fac din usile sectionale solutia ideala pentru garajul dumneavoastra.
Usile de garaj sectionale rezidentiale  sunt caracterizate de:
-izolatie termica optima realizata prin: -panouri sandvici cu grosime de 40 mm -chedere laterale -cheder dublu in partea de jos a usii
Confort, siguranta si securitate Actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat Sistem de siguranta la ruperea arcurilor Sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panouri Sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie Sistem de siguranta de tip “safety edge” Sistem de siguranta cu celule fotoelectrice Posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent Garantarea functionarii unui numar de 15 000 / 25 000 de cicluri Diversitate coloristica si accesorizare Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard si ambutisari Posibilitatea vitrarii usii de garaj Posibilitatea integrarii unei usi pietonale cu prag subtire
Construite pentru o viata
Construite dupa proiecte temeinic , cu norme de calitate riguroase, usile de garaj sectionale sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri.
Moderne si practice
Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si-i cresc valoarea. Automatizarea usilor de garaj sectionale este superioara calitativ altor sisteme.
Un pas spre o casa inteligenta
Automatizarea reprezinta viitorul. In cazul in care va ganditi la o casa inteligenta, TERMO HAOUS CONSTRUCT are solutia. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.
Folosire eficienta a spatiului
Usile de garaj sectionale se deschid vertical, mergand paralel cu suprafata tavanului. In acest mod veti avea mai mult spatiu atat in garaj, cat si in fata acestuia. Infrumusetare a fatadei casei Cladirile si casele frumoase, cu arhitectura unitara si de bun-gust, atrag atentia tuturor. Usa de garaj ocupa un loc insemnat pe fatada casei, iar aceasta trebuie sa arate perfect. La TERMO HAOUS CONSTRUCT puteti alege dintr-o gama variata de panouri standard sau una dintre culorile RAL, astfel ca, oricare ar fi cerinta dumneavoastra, noi avem solutia ideala pentru fiecare caz in parte. Izolare optima pe timpul iernii Datorita panourilor groase de 40mm si garniturilor elastice si rezistente la schimbarile de clima, usile de garaj sectionale sunt o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara. Ca urmare a experientei unor ierni geroase, usile de garaj TERMO HAOUS CONSTRUCT sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumneavoastra.