TAMPLARIE PVC SI Al

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu In spatele produselor noastre, sta o echipa dinamica, avand o bogata experienta in domeniul tamplariei PVC si aluminiu cu geam termopan. Activitatea noastra s-a orientat intotdeauna spre performanta, calitate si design inovator in domeniul productiei de tamplarie termoizolanta. Garantia calitatii produselor noastre din domeniul tamplariei PVC cu geam termopan e dublata de profesionalismul echipei. Consultantii nostri sunt pregatiti sa aleaga de fiecare data sistemul de tamplarie cu geam termoizolator (termopan sau tripan) potrivit cerintelor fiecarui client si sa satisfaca cele mai exigente pretentii in ceea ce priveste tamplaria cu geam termopan. Tocmai de aceea TERMO HOUSE CONSTRUCT SRL se bazeaza pe calitatea germana a profilelor PVC GEALAN SI REHAU, recunoscute pe plan european.    

TAMPLARIE PVC GEALAN

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu

Gealan, producator de profile PVC recunoscut in Europa Centrala si de Est, produce si furnizeaza profile pentru usi si ferestre de cea mai inalta calitate folosind tehnologii de extrudare, de ultima generatie. Un avantaj al profilelor Gealan este inlocuirea plumbului cu formula calciu si zinc. Din profilele Gealan, se pot realiza usi cu deschidere in interior si exterior, usi de trafic intens sau usi simple de balcon. Profilele au in interior armatura de otel zincat, pentru o buna rezistenta si dilatari reduse.

 

Gealan S3000 – tricameral:

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Caracteristici: Numar camera: 3 camere; Adancime constructive: 62mm; Izolare termica: Uf = 1,5 W/m²K ; Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4; Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative; Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi de interior si usi de exterior. 

Gealan S3000 – pentacameral

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Caracteristici: Numar camere: 5 camere; Adancime constructiva: 62mm; Izolare termica: Uf = 1,3 W/m²K ; Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4; Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative; Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi de interior si usi de exterior. 

Gealan S8000

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Caracteristici: Numar camere: 6 camere; Adancime constructiva: 74mm; Izolare termica: Uf = 1,1 W/m²K ; Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 6; Culoarea standard alb cu posibilitate de foliere decorative; Recomandari pentru executie: ferestre, usi de balcon, usi de interior si usi de exterior. 

TAMPLARIE PVC REHAU

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu

Peste 40 de ani de experienta, au facut din REHAU unul din producatorii de varf in domeniul sistemelor de profile pentru ferestre. Ferestrele termoizolante din profile REHAU raspund excelent cerintelor de calitate ale clientilor nostri. Tamplaria REHAU (Germania) va ofera o buna izolare termica avand un coeficient de transfer termic de 0.8-1.7 W/mpK si o izolare fonica foarte buna. Sistemul de garnituri duble ce se opun patrunderii curentilor de aer, prafului si apei mentin un climat optim interior.

REHAU BASIC – SLIM

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si AluminiuFerestrele REHAU Basic – Slim reprezinta cea mai buna solutie pentru ferestrele de culoare alba, in ceea ce priveste raportul calitate / pret.Ferestrele din categoria Slim sunt caracterizate printr-un design suplu si fluent. Acest fapt face ca o mai mare suprafata de fereastra sa fie ocupata de sticla si sa permita luminii naturale sa patrunda in interiorul locuintei in cantitati considerabil de mari decat in cazul celorlalte ferestre. Caracteristici : Numar de camere : 3 Feronerie : GU-Unijet Adancime constructiva: 60 mm Izolatie termica profil: Up = 1,6 W/m2K Izolatie termica sticla:Ug=1,1 W/m2K Protectie antiefractie : Pana la clasa de rezistenta 3

REHAU EURO 70-ROBUSTO

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Ferestrele REHAU Euro 70 Robusto reprezinta solutia ideala pentru clientii care solicita un grad foarte ridicat de izolare termica, fiind recomandate atat pentu profilele albe cat si pentru cele color. Ramele realizate din profile de 70mm au un aspect robust,solid, ce confera ferestrelor o fiabilitate extraordinara. Caracteristici : Numar de camere : 5 Feronerie : GU-Unjiet Adancime constructiva : 70 mm Izolatie termica : Up = 1,1 W/m2K Izolatie termica sticla:Ug=0,8 W/m2K Protectie antiefractie : Pana la clasa de rezistenta 3

REHAU VISION

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Ferestrele din profile Vision reprezinta o inovatie unica, ultramoderna.In spatele ferstrelor in categoria Vision stau o serie de tehnologii remarcabile care duc cu gandul la viitor,dar totusi sunt disponibile astazi.Ferestrele Vision inseamna 100/% eficienta,calitate si inovatie.Alaturi de protectie si economisirea costurilor de intretinere,ferestrele Vision inseamna responsabilitate fata de mediu prin diminuarea risipei de energie. Caracteristici Adancime constructiva: 86 mm / garnitura de contact Feronerie : GU-Unijet Numar de camere: 6 camere Izolare termica: Up = 0,8 W/m2K Izolatie termica sticla:Ug=0,6 W/m2K Etanseitate la curenti de aer/averse cu trei garnituri: pana la clasa 4

 FERONERIE MACO

Firma TERMO HOUSE CONSTRUCT SRL  foloseste pentru echiparea tamplariei pvc rehau feronerie MACO, lider de necontestat atat in producerea de feronerie pentru usi si ferestre pvc cat si in multe alte domenii de activitate.
Termo Haous Construct Botosani-Tamplarie PVC si Aluminiu Avantajele Feroneriei MACO
 • 1. Feroneria MACO Multimatic are o rezistenta la coroziune ridicata (producatorii de ferestre de pe litoralul Marii Negre folosesc feroneria maco deoarece este cea mai rezistenta de pe piata in conditii saline )
 • 2. Balamalele feroneriei MACO Multimatic sustin 120 KG in comparatie cu celelalte feronerii care sustin 80-100 KG
 • 3. Balamaua inferioara a feroneriei MACO Multimatic este reglabila in 3 directii ( 3D )
 • 4. Boltul balamalei este antiefractie. Nu poate fi scos decat in conditii speciale. Balamalele au o bucsa din teflon care nu permit ca boltul sa cada in timp. Boltul ramane blocat in primul lagar al balamalei.
 • 5. Rolele de inchidere ale feroneriei sunt tip ciuperca.
 • 6. Feroneria MACO Multi-matic este echipata cu sistem impotriva actionarii gresite cu rol de asezare a cercevelei pe toc ( reglaj pe verticala ). In conditiile in care fereastra se deregleaza in timp, sistemul impotriva actionarii gresite aduce cerceveaua in pozitia reglata in momentul montajului
 • 7. Rolele de inchidere tip ciuperca a feroneriei MACO Multi-matic se pot regla pe inaltime (autoreglabile )
 • 8 Rolele de inchidere tip ciuperca au o frecare mult mai mica pe contraplaca fata de cei clasici. (actionare mai usoara a feroneriei )
 • 9. Feroneria MACO Multi-matic este echipata standard cu microventilatie in 2 trepte
 • 10. Opozantul de pe toc este tip antiefractie
 • 11 . La ferestrele in 2 canaturi, canatul inactiv va fi actionat dintr-o singura manevrare cu ajutorul unei parghii centrale. ( nu vor mai fi 2 actionari sus si jos )
 • 12. Feroneria MACO Multi-matic este garantata de producator pentru 20.000 de cicluri inchidere-deschidere fata de G-U care este garantata pentru 15.000 de cicluri
 • 13. MACO este unul dintre liderii europeni in productia de feronerie
 • 14. Feroneria MACO Multi-matic este tratata special cu Crom printr-un procedeu numit Silver Lock. Parafinarea feroneriei este o inovatie MACO si realizeaza uniformizarea acoperirii feroneriei. Beneficiind de aceste doua procedeee, feroneria MACO are un coeficient de frecare intre elementele sale mult mai mic ducand la o durata de viata extinsa.
 • 15. Feroneria MACO Mult-imatic este produsa 100% pe teritoriul Austriei, la fabricile din Triben si Salzburg
 • 16. Feroneria MACO Multi-matic poate fi echipata si cu maner fals + blocaj. Acest sistem se monteaza doar pe opozantul de pe toc. Are un avantaj sporit in momentul montarii ferestrei.
 • 17. Odata cu introducerea feroneriei MACO, THERMO DESIGN promoveaza in standard echiparea ferestrei cu maner + protectii balamale culoare TITAN
 • 18. Feroneria MACO Multi-matic este agrementata la Rosenheim
 • 19. Feroneria MACO Multi-matic ofera o gama variata de solutii pentru realizarea de deschideri oscilobatante pe forme neregulate.