Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si AluminiuRULOURI ALUMINIU
Descriere
Rulourile exterioare aplicate cu lamele din aluminiu termoizolate asigura o foarte buna protectie impotriva caldurii, frigului, ploii si a zgomotelor, dar au si calitati antiefractie. Rulourile exterioare din aluminiu sunt cu casete aplicate, ce pot fi montate in lacasurile usilor si a ferestrelor sau cu casete suprapuse special izolate. Actionarea rulourilor exterioare din aluminiu se face manual (cu snur, chinga sau manivela) sau electric (cu intrerupator sau telecomanda).

Detalii tehnice

Tip material lamela: aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica:
Latimea lamelei: 37mm.
Grosimea lamelei: 8 mm.
Greutate specifica: 3.5 Kg/m2
Culorile lamelelor: la alegere dintr-o paleta larga de culori (în stoc alb, maro, imitatie lemn)
Cutie rulou:
Tip material: tabla aluminiu vopsita in camp electrostatic.
Culori cutie: la alegere dintr-o paleta larga de culori.
Dimensiuni: înalatime:12.5 – 23 cm lungime: 35 – 400cm.
Ghidaje rulou:
Tip material: aluminiu extrudat, prevazut cu garnitura atât pe interior cât si pe exterior.
Culori ghidaj: la alegere dintr-o paleta larga de culori.
Lungime maxima: 600cm
Dimensiuni minime si maxima admisa sunt de : 0,5 – 2.8(3.5) (m) / 0,5 – 2.5 (4.0) (m)

Sistemul de manevrare
Sistemul de manevrare a fost astfel conceput încât sa asigure o manevrare rapida cu un efort minim. De asemenea conceptia sistemul de manevrare permite adaptarea acestuia atât la rulourile care se monteaza în cutii realizate din constructie la nivelul fatadei, cât si la rulourile realizate cu cutie proprie. În functie de greutatea ruloului, pentru a se asigura o manevrare usoara, sistemul de actionare poate fi cu panglica, cu snur , cu manivela sau cu motor electric. Sistemul de manevrare electric este superior tuturor celorlalte deoarece permite o manevrare deosebit de usoara si simpla, si în plus poate fi integrat în sisteme complexe de manevrare. De asemenea manevrarea sistemului electric poate fi facuta cu ajutorul unui întrerupator simplu, prin intermediul unei telecomenzi sau al unui sistem programabil.
Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: excelenta. Intretinere Deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizate rulourile exterioare. Toate elementele rulouluiexterior sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta în timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna. (practic nu necesita vopsire).

OBLOANE ALUMINIU
Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Pentru multi dintre noi pastrarea intimitatii locuintei si protejarea ei reprezinta o preocupare majora. Securitatea si confortul caminului de fac sa avem o viata mai linistita. Prin sistemul lor unic de inchidere, obloanele din aluminiu rezolva in mod fericit ambele probleme intr-o maniera moderna si eleganta avand pe langa rolul de protectie si pe acela de obiect decorativ, imbunatatind imaginea casei noastre. Pentru a proteja obiectele din interiorul spatiului de locuit de degradarea produse de razele ultraviolete ale soarelui, pentru a putea urmari programele la untelevizor care se afla langa o fereastra insorita fara a trage draperia sau a folosi jaluzele sau pentru a va relaxa pur si simplu in timpul zilei montati obloane exterioare din aluminiu. Acestea va permit sa reglati cantitatea de lumina solara ce patrunde in caminul dumneavoastra. Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Mai mult, obloanele din aluminiu protejeaza locuinta de intemperiile vremii si izoleaza termic, eliminand pierderile de caldura, contribuind la reducerea facturii de incalzire. Un alt avantaj il reprezinta reglajul deschiderii lamelelor de la obloanele exterioare, pentru a obtine efecte de lumina si care creeaza un ambient placut. Punem un mare accent pe calitate si va garantam ca ne veti recomanda dupa ce colaborati cu noi. Avem consultanti pregatiti sa va raspunda la orice intrebare si care va pot indruma in luarea unei decizii cu privire la obloanele exterioare din aluminiu. Nu ezitati sa folositi formularul pentru pret obloane exterioare doar pentru a va interesa de costul acestei investitii.