Plase antiinsecte  TERMO HAOUS CONSTRUCT SRL - impiedica patrunderea tantarilor, mustelor sau a altor insecte in locuinta. Indeplinind rolul de protectie impotriva insectelor de orice fel, plasele de insecte produse de firma noastra au un design modern si practic. Plasele de insecte pot fi mobile (cu balamale pe profil de aluminiu) sau fixe. Daca alegeti fixare cu balamale, plasa se va deschide in exterior, iar pe timpul rece ea poate fi usor demontata. Totodata, intretinerea simpla si adaptabilitatea la configuratia de instalare permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator. Cadrul plasei de tantari este executat din profile speciale din aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Plasa (sita) ofera aceste avantaje, deoarece:
  • -este din fibra de sticla, sau metal cu o rezistenta mare la rupere;
  • -are ochiuri foarte fine de culoare gri (pentru a nu se cunoaste depunerea prafului);
  • materialul este anti-inflamator;
  • -este rezistenta la ultraviolete.
  Plasa anti-insecte clasica are profilul  fabricat din aluminiu. Aplicarea lor se poate face prin balamale cu posibilitate de deschidere în exteriorul tâmplăriei sau fixe, acest produs poate fi montat pe orice tip de tamplarie. Plasa fabricata din fibra de sticla ignifuga si rama din aluminiu extrudat ce poate fi comandată în orice culoare din gama RAL, sunt elemente care duc la o durată de viață foarte mare. .
  Plasa anti-insecte „Plisse” reprezintă un sistem inovator de culisare care definește un nou sistem de protecție anti-insecte, cu un design modern și o acționare simplă cu posibilitatea de oprire în puncte intermediare, foarte usor de folosit și poate fi soluția ideală oricărui case cât și a unui birou.Model de plasă anti- insecte care poate fi aplicată pe suprafațe foarte mari.
Plasa anti-insecte tip rulou se obtine prin imbinarea sistemului unui rulou exterior și o plasă anti-insecte rezultand un sistem cu o casetă superioară în care plasa este rulată foarte usor datorită unui sistem de arcuri tensionate, iar coborarea acesteia se face printr-un șnur cu care aceasta este prevazută. Rularea sau coborarea plasei se face printr-un element numit ghidaj care se monteaza cu ușurință pe orice tip de tâmplărie. Caseta superioară, ghidajele și rama sunt fabricate din aluminiu extrudat iar plasa din fibră de sticlă inifugă, toate aceste elemente definesc un produs fiabil și cu o durată de viață îndelungată.