Termo Haous Construct

Jaluzelele verticale  TERMO HAOUS CONSTRUCT SRL reprezinta cel mai cunoscut si cel mai utilizat sistem de protectie solara si de decorare a ferestrelor. Sunt adaptabile si practice,usor de folosit,usor de intretinut si de curatat. Jaluzelele verticale textile pot fi montate in orice fel de spatii,institutii publice, scoli,in sedii de firma si spatii comerciale,in apartamente sau case. Materialele textile pentru jaluzele verticale sunt dintre cele mai variate,avand in compozitie poliester,bumbac,fibra de sticla,pvc,etc. Avem un stoc foarte mare si variat de modele si culori pentru jaluzelele verticale. La noi gasiti atat jaluzele verticale in culori negru,gri,alb,in culori diafane,pastelate, cat si jaluzele verticale in culori puternice (rosu,portocaliu,galben,caramiziu,etc). Pentru efecte deosebite jaluzelele verticale pot fi executate in combinatii de culori, cu lamele in doua culori diferite,dispuse alternativ. Periodic acestea pot fi aranjate intr-o alta ordine,creand impresia unor jaluzele noi. Pentru spatiile speciale(laboratoare,sali de proiectie,etc), unde opacitatea trebuie sa fie 100%,se folosesc in mod deosebit jaluzelele verticale model Blackout care sunt opace 100% si impiedica total patrunderea luminii. Sina jaluzelelor verticale este din aluminiu eloxat,de culoare alba. Toate componentele si accesoriile sunt de cea mai buna calitate,import Uniunea Europeana,Decora,Technolight,Coullise. Diferenta neta de calitate fata de jaluzelele verticale produse de alte firme este data de originea europeana a componentelor si materialelor textile precum si de calificarea si profesionalismul personalului care monteaza. Jaluzelele verticale sunt o solutie practica pentru decorul de ferestre protejandu-va de lumina solara directa si de privirile indiscrete. Inrudite cu traditionalele draperii, insa mai avansate din punct de vedere tehnologic, jaluzelele verticale sunt usor de manevrat si de curatat, fiind solutia cea mai potrivita atat pentru interiorul casei dumneavoastra cat si pentru alte spatii interioare. Impreuna cu noi puteti gasi solutia ideala pentru decorarea ferestrelor si a incaperilor, acasa cat si la biroul dumneavoastra. Va oferim in cel mai scurt timp, sistemul perfect pentru umbrirea si decorarea incaperii dumneavoastra. Trebuie stiut faptul ca umbrirea corespunzatoare a interiorului, ajuta instalatiile de climatizare, la scaderea rapida temperaturii si mentinerea acesteia, astfel evitam fortarea instalatiilor de climatizare si consumul in exces al energiei electrice. Datorita unor relatii stranse cu producatorii, va putem oferi cea mai diversa gama de modele si culori de jaluzele verticale, la preturi foarte mici. Avand o experienta serioasa in domeniul vizat, va garantam produse si servicii la standarde inalte ale calitatii. Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea cu care raspundem oricarei comenzi reprezinta punctele forte ale activitatii noastre.

ROLETE

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

                                           

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.

Un model aparte este modelul Stella, acesta fiind cauciucat pe partea spate, blocând astfel total lumina solara. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spatiul interior atunci când este desfasurata. Se recomanda folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria. Prin varietatea de culori si modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati. Principalele avantaje ale roletelor textile grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete reprezinta un element modern pentru decoratiile interioare usor de montat si de întretinut roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de culori si texturi Roletele pot fi simple sau cu caseta si ghidaj, caseta montându-se în partea superioara a tâmplariei. Caseta este din aluminiu si este disponibila în culorile alb, maro, stejar, auriu si mahon. Principala functie a casetei este de a îmbraca tamburul pe care ruleaza ruloul oferindu-i o protectie mai buna. Ghidajele roletei sunt de asemenea din aluminiu disponibile în culorile alb, maro, stejar auriu si mahon.

      ROLETE SIMPLE                               CASETA STANDARD                      CASETA AVANGARD