Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Beneficiind de o anumita conjunctura si fiind în domeniul unui hobby mai vechi, sectorul de confectii metalice (din cadrul activitatilor noastre de constructii), am trecut treptat la executia de lucrari de fier forjat.

Am inceput cu modele mai simple dar executate ingrijit, insa cu trecerea anilor activitatea a fost perfectionata, în prezent profilele fiind forjate la cald, batute manual, imprimata patina timpului, cu ornamentatii florale sau geometrice.

Putem realiza aproape orice model din fier forjat, iar prin lucrarile executate am atins o gama foarte variata: garduri, porti, usi intrare, balustrade pentru scari si balcoane, grilaje pentru ferestre, feronerii, obiecte de decoratiuni interioare, mobilier din fier forjat eventual în combinatie cu geam (clar, matuit, pictat), lemn natur sau cu piele naturala. Modelele realizate, in general, au fost promovate de noi, fiind apreciate atat prin compozitia lor, cat si ca perfectiunea si echilibrul formelor pe care am pus foarte mult accent. De asemenea putem da finisaje de bronz sau cupru vechi, patinat pe fond negru sau fier “antique” ceruit, sau ne putem alinia la cerintele dumneavoastra. Folosim fier de cea mai buna calitate pentru a putea oferi clientilor nostrii garantia calitatii. Vopseaua aplicata este una speciala, anticoroziva si poate fi nu numai neagra ci si alb, bej, ivoire, maro etc. iar lucrarile pot fi finisate in patine antice, diverse nuante: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc in functie de nevoile clientului.

Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu Inoxul a devenit popular la începutul secolului douăzeci pentru rezistenţa sa la rugină, coroziune şi pătare, acesta fiind utilizat în special în construcţiile industriale. Artiştii deco au fost cei care i-au descoperit şi valoarea estetică. Inoxul este prin excelenţă materialul detaliilor moderne şi al non-conformismului. Efectul este garantat, fie că este folosit individual, fie combinat cu sticlă, lemn sau fier forjat. Este cel mai des utilizat la balustrade şi scări, dar şi pentru alte elemente decorative cum ar fi draperiile şi galeriile interioare. Acestea sunt detaliile care pot transforma o casă oarecare într-o locuinţă modernă.