Termo Haous Construct Botosani- tamplarie PVC si Aluminiu1. Savureaza experienta. Amenajarea caminului nu trebuie privita ca o problema, ci ca o experienta creativa incarcata de satisfactii. Noi sustinem acest deziderat prin tot ceea ce facem, atat in SHOWROOM-uri, gandite ca “laboratoare de creatie” unde poti experimenta anticipat emotia locuirii spatiului visat, cat si pe santier, asigurand punerea corespunzatoare in opera. Ramanem apoi mereu aproape, oricand este nevoie!

2. Descopera ce ti se potriveste. Foloseste cat mai multe surse de informatie si apleaza la un arhitect de interior specializat care te va ajuta sa iti clarifici ideile si sa vizualizezi spatiul amenajat, construind imagini pornind de la nevoile si cerintele tale. Noi iti oferim gratuit acest sfat si te invitam sa consulti IDEI DE AMENAJARE pentru o selectie a celor mai actuale tendinte in amenajari interioare.

3. Optimizeaza-ti bugetul. O amenajare interioara deosebita, prin design si calitate, nu implica in mod obligatoriu un cost ridicat, ci se poate incadra in buget pe care il aveti la dispozitie, optimizat in mod inteligent. Noi iti oferim viziunea integrala si urmarim optimizarea intregului proces de servicii, de la proiectare, materialele adecvate, executia lucrarilor, asistenta tehnica, garantie si service. La noi gasesti produse de design la preturi extrem de avantajoase; noi te vom ajuta sa le integrezi intr-o amenajare de lux la un pret foarte redus.

4. Baia si Bucataria. Pentru amenajare baie si amenajare bucatarie acordam o atentie speciala deoarece sunt spatii complexe. Recomandam o vizita in showroom pentru o discutie cu arhitectii de interior si cu consilierii nostri specializati.

5. Apeleaza la profesionisti. Performanta se obtine prin profesionisti. In cazul unei amenajari interioare, aceasta optiune nu inseamna un cost aditional ci o economie de timp, bani si stres. In urma experientei acumulate, suntem in masura sa va punem la dispozitie cei mai buni profesionisti din domeniu consacrati prin proiecte de referinta, CONSULTANTI experimentati, echipe de montaj specializate pe fiecare tip de lucrare, producatori de varf.

6. Planifica-ti proiectul. Planificarea principalelor etape: proiectarea solutiei, procurarea materialelor si executia lucrarilor sunt esentiale pentru finalizarea cu succes, in conditii de timp si cost optime, a unui proiect de amenajare. Oferta noastra de Produse este structurata in asa fel incat sa poti alege cu usurinta intre colectiile uzuale, disponibile imediat si cele deosebite, ce se liveaza intr-un termen de aproximativ 30 de zile. SOLICITA CONSULTANTA gratuita pentru etapizarea lucrarilor in ordinea conditionarii lor corespunzatoare si PROGRAMEAZA O INTALNIRE LA SHOWROOM pentru a castiga timp.

7. Asigura-te de o garantie credibila. Amenajarea trebuie privita ca o investitie pe termen lung si pentru aceasta, este important sa aveti garantia solutionarii adecvate a problemelor ce pot aparea pe parcurs. Oferim aceasta siguranta clientilor nostri prin Servicii complete si primim cu atentie fiecare sugestie, motiv pentru care orice FEEDBACK este important pentru noi spre ridicarea permanenta a standardului in amenajare.